Divendres, 29 Novembre 2013 10:30

Tallers Auto Energia amb nou local al Centre

joomplu:799

Tallers Auto Energia és un dels noms més respectats a la ciutat dins l’àmbit dels serveis integrals de taller de reparació.

 

 

Des del 1970 acumula quatre dècades d’experiència en l’atenció de tot tipus als vehicles: ofereix revisions integrals, d’olis, de filtres, de frens, amortidors, pneumàtics, bateries, neteja integral de vehicles, aires condicionats, diagnòstics electrònics, etcètera.

El taller ofereix gestió directa amb totes les companyies asseguradores i un nom de confiança amb llarga tradició però adaptat als nous temps amb sistemes moderns que permeten oferir servei, qualitat i bon preu.

joomplu:800

El taller de l’Avinguda Maresme davant del Cargol permet a l’empresa abraçar més ventall territorial dins de Mataró i adquirir una posició més cèntrica, complementant el seu taller 1 al Carrer de l’Energia. El servei d’acompanyament al client permet que des d’Auto Energia t’ofereixin, en casos de reparació, cotxes de substitució, serveis complets de planxa i puntura i el desplaçament del cotxe i el client d’un taller a l’altre.

Des de Tallers Auto Energia treballen amb primeres marques en tots els casos i àmbits però atenent els temps que corren busquen alternatives de reparacions més econòmiques i apliquen al client alguns descomptes, per exemple en recanvis. Tallers Auto Energia mantenens tota la seva oferta amb les seves diferents seccions  i serveis de mecànica i electricitat, planxa i pintura a punt per a l’usuari.

joomplu:801

TALLERS AUTO ENERGIA
c/Energia, 9. Mataró
Telf: 93 790 29 29

Avda. Maresme, 279 (cargol) Mataró
Telf: 93 796 50 20