Divendres, 11 Març 2011 10:25

Ríos Running

Ríos Running és la nova botiga de Mataró especialitzada en calçat i material esportiu per practicar atletisme, running , trail i altres esports. Però no només és una botiga, Ríos Running neix amb l’objectiu d’aglutinar tota la demanda dels atletes de la zona que ara no hauran de fer llargs trajectes per comprar el material esportiu que necessiten.

joomplu:14

A la botiga es poden trobar totes les novetas i de totes les marques, i tot això amb el consell i l’assessorament de l’atleta professional de Premià de Dalt, José Ríos, un home que ja porta a les seves cames 3 Jocs Olímpics, 3 Mundials a l’aire Lliure, 6 Europeus a l’aire lliure, 6 Mundials de Cros, 4 Europeus de Cros i 8 maratons acabades. Qui millor que ell et pot ajudar a escollir les bambes que et poden anar millor, i és que ja ho diu el mateix Ríos: “No es tracta de dir-te quines són les millors bambes, sinó dir-te quines són les millors pels teus peus, perquè cada peu necessita un calçat diferent”.

L’atleta amb tres JJOO a les cames obre una botiga pels amants de l’atletisme i de l’esport

joomplu:13

Aquesta nova botiga és l’últim esforç de José Ríos per ajudar a tots aquells atletes i persones de la comarca i dels voltants amants de l’atletisme. Ríos, tot i obrir el negoci, seguirà al capdavant de la presidència de Lluïsos de Mataró, seguirà formant part de la Federació Catalana d’Atletisme, i com no, seguirà entrenant, aquest any amb menys intensitat però preparant a consciència el seu darrer i gran objectiu: el 2012 i els seus quarts Jocs.