Dijous, 07 abril 2011 12:09

Nambu Tekki

Ja fa uns mesos que al carrer Santa Marta s’hi ha instal·lat una botiga de tes, infusions, cafès i complements, amb la finalitat d’oferir les millors barreges, qualitat i serveis únics i exclusius a cada client. Des dels experts en el vast i interessant món dels tes i les infusions als que tenen ganes d’introduir-s’hi o aprendre’n més coses, tenen un nou punt de referència al centre de Mataró, ja que el seu responsable compta amb més de dotze anys d’experiència i demostra la seva passió compartint els seus coneixements i transformant el seu entusiasme en forma de consells d’allò més útils per aprofitar al màxim qualsevol dels seus productes.

joomplu:182

La finalitat del Nambu Tekki és la d’escollir els millors productes de la seva infusió de te. Per suposat, sempre respectant la natura i la consciència de la qualitat, i el cultiu i procediment de tots aquests productes que s’importen directament del país d’origen, sempre de la més alta qualitat. Es veu l’exactitud i el respecte de tots els passos de la producció, de la recollida de les fulles al camp fins al producte acabat. Algunes d’aquestes empreses proveïdores tenen més de cent anys d’antiguitat, i aquesta experiència els ajuda a obtenir els més alts nivells de qualitat. Per altra banda també disposen de tot el que els aporta l’Herbolari de Sau en tot el que a plantes aromàtiques i medicinals es refereix, també d’una qualitat molt alta.
Aquest establiment disposa de diferents línies de productes, i poden fabricar i produir sota demanda dels seus clients altres preparacions o formulats. La seva llista de productes va des del te –amb més de 170 varietats, 30 d’elles ecològiques–, roiboos, cafè o cacau, fins als olis essencials o vegetals, passant per les plantes aromàtiques i medicinals, les infusions i tisanes fitoteràpiques, les infusions i barreges de plantes i fruites, les espècies i preparacions culinàries i gastronòmiques, els accessoris per a infusions, tasses, teteres i complements, els productes de cosmètica natural, els sabons i colònies, l’encens artesà o els macerats, hidrolats i tintures. De tots aquests productes disposen de formats per a particulars, empreses i grans consumidors, així com productes pensats especialment per a establiments de turisme rural i hotels. En el camp del cafè, per exemple, ofereixen càpsules compatibles amb les màquines Nespresso, alhora que busquen botigues especialitzades que vulguin distribuir-les.


Tè Fred, refrescant i deliciós

joomplu:183

Elaboració:
Maceració en fred, per evitar la ràpida oxidació que comporta la infusió en aigua calenta.
Afegirem vuit o nou cullerades –de postre– del te que escollim en un litre i mig d’aigua. També tres de sucre o l’equivalent en edulcorant –també el podem afegir un cop provat sense sucre–. El posem a la nevera durant dotze hores i llavors el colem i ja podem gaudir del refresc més sa i diurètic.
Varietats per preparar en fred:
El més usual és utilitzar barreges de fruites, te verd o te negre, encara que no s’ha de descartar altres famílies com el vermell o el rooibos.
Les varietats que ens suggereixen al Nambu Tekki són: 8 Plaers Sensuals (verd/blanc), Menta Marroquí (verd), Xocolata Taronja (negre), Coco (negre), Préssec (negre) o Silueta d’Estiu.

joomplu:181

c/ de Santa Marta, 26. Mataró.
Tel. 93 755 06 03
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.nambutekki.com
Obert de dilluns a divendres de 8h a 13h i de 16h a 20h, dissabte de 9h a 13h (a partir de l’octubre obert també a la tarda)