Dijous, 09 Juny 2011 14:27

Bar San Roque

joomplu:208

Ja fa quatre anys que el Bar San Roque va posar el seu granet de sorra per ampliar l'oferta gastronòmica internacional de Mataró, oferint la seva cuina colombiana a tota la gent que vol conèixer i degustar la cuina d'aquest país llatinoamericà. Els seus paisans també tenen una gran oportunitat per sentir la seva terra més a prop, com a mínim a través del paladar.

Algunes de les seves especialitats més típiques són la bandeja paisa, la sobrebarriga -carn de vedella guisada-, el sancocho de gallina i d'espinada de porc -sopes-, les llonzes de porc, el xurrasco o la llengua. Els esmorzars de forquilla són un altre dels seus punts forts, com per exemple els ous remenats, els pericos -ous remenats amb ceba i tomàquet-, la costella fregida amb arepa -truites de blat de moro- i xocolata amb llet casolà.

Si volem fer un pica-pica o entretenir una mica la gana mentre prenem alguna cosa, ens ofereixen les seves empanades, les patates farcides o el maduro -plàtan- fregit amb formatge. De dilluns a divendres tenen un menú molt econòmic, també fan sucs naturals de tot tipus i tenen begudes originàries del seu país.

joomplu:209

Per tant el Bar San Roque és molt recomanable pels que els agradi tastar la cuina d'altres cultures, en aquest cas la colombiana, ja que en aquest cas és casolana i 100% autèntica. Recordem que també tenen servei a domicili, per tant si després de la primera visita algun dia volem tenir un bocí de Colòmbia a casa, ho tenim ben fàcil trucant i demanant que ens portin alguns dels seus plats.

Bandeja Paisa

joomplu:210

Preparació: La bandeja paisa es tracta d'un plat combinat colombià que permet degustar diverses especialitats d'aquest pais: Els frijoles amb plàtan, la torrada de plàtan, el xoriço, la carne molida -carn de vedella picada amb pèsols i espècies-, les arepas -truites de blat de moro-, i el chicharron -cansalada fregida-, acompanyat amb arròs blanc 'sudado', un ou fregit i una mica d'alvocat. Els plàtans que s'utilitzen són plàtans mascle, els que s'utilitzen per cuinar. Abans d'aquest complet plat també podem picar unes de les seves delicioses empanades de carn, acompanyades amb ají picant. Podeu provar de fer-ho a casa, però res millor per degustar aquest plat que passar-se pel Bar San Roque

 

Beguda recomanada

A Colòmbia mengen molt amb sucs de fruita, i en aquesta ocasió ens recomanen un suc de maduixes natural acabat de fer.

 

C/ Hernán Cortés, 50, Mataró.

Tel. 93.799.19.37

Obert cada dia de la setmana de 7h. a 22h.

Dilluns tanquem a les 17 h