Dijous, 09 Juny 2011 15:16

Ke de Ke Sports Bar

joomplu:215

El Ke de Ke és un establiment ubicat a la zona del Nou Parc Central que ja feia cinc anys que funcionava, abans de la reforma total que ha suposat un canvi d'imatge radical, desmarcant-se del típic frankfurt. I és que un bar com el que se'n poden trobar desenes a Mataró s'ha convertit en un atractiu i acollidor "pub" al més pur estil anglès, mantenint la mateixa oferta d'entrepans que tenien anteriorment i en tot cas afegint noves opcions. A més, amb la nova decoració arriba també un nou horari, amb la cuina oberta fins les 2h de la nit (fins les 3h de dijous a dissabte), que permet anar-hi a fer un entrepà en hores en les que és molt complicat trobar un lloc on poder menjar.

El punt fort del Ke de Ke són els seus entrepans, amb una àmplia oferta d'uns 80 tipus diferents, ja siguin d'hamburguesa, pollastre, llom, salsitxes, vedella, pinxo o sandvitxos. Algun exemple dels seus entrepans són el de pollastre amb bacó, ceba caramel·litzada i salsa barbacoa, el de pollastre, ous remenats, formatge, bacó, ceba, enciam i salsa verda o el d'hamburguesa amb formatge, pinxo i salsa roquefort, entre molts altres.

Ara també podem optar per les seves torrades, com la de formatge de cabra fos amb formatge i orenga o la de llom, formatge, albergínia i salsa de carn. Per altra banda també fan racions com per exemple patates braves, croquetes, calamars, ales de pollastre, patates "deluxe" o un dels seus combinats de tapes, per exemple.

joomplu:217

En un ambient molt familiar i agradable, a banda de menjar un dels seus atractius entrepans o optar per alguna de les seves tapes o torrades, podem gaudir d'una de les seves més de 30 cerveses de tot el món, tot i que també tenen vins, caves i sangries. També és un lloc ideal, degut a la seva agradable ambientació i a la seva terrassa, en un entorn tranquil, per fer un dels seus còctels -des de Margarites a Mojitos, passant per Bloody Mary o Cosmopolitan- o un gin-tònic de qualitat.

Papafritas

joomplu:216

Preparació: Al Ke de ke tenen una gran varietat d'entrepans, alguns de sorprenents com aquest "papafritas", que uneix una hamburguesa de tota la vida amb patates fregides i ou ferrat tot dins del pa d'hamburguesa. Per acabar de fer-o ben complert, aquest entrepà també porta bacó i formatge.

 

La recepta del xef

Ingredients

- Pa d'hamburguesa

- hamburguesa

- bacó

- formatge

- ou fregit

- patates fregides.

Cervesa recomanada:

Una Paulaner, cervesa alemanya de blat.

 

Carrer d'Esteve Albert, 47. Mataró.

Telèfon 93 1142665

De diumenge a dimecres de:

9h a 2h

De dijous a dissabte de:

9h a 3h.