Divendres, 03 Juny 2016 11:03

Espai Clínic: El millor equip contra la cel·lulitis

joomplu:14637

El millor equip del mercat. Així de clar. Només així podem parlar del nou Endospheres que ha adquirit Espai Clínic, que és únic i exclu-siu a Mataró. Amb ell, d'una forma ràpida i indolora es realitza un tractament a nivell global reductor, anticel·lulític, drenant i reaἀrmant.Aquesta tecnologia s'està utilitzant en països d'Europa i Amèrica i ha arribat a Espanya fa molt poc.

 

El nom complet és Endosphere Therapy de mi-crovibració compressiva. És capaç de dur a terme diverses accions sinèrgiques com la vascularització, activació vascular, alleujament del dolor treballant a nivell muscular, drenatge limfàtic reduint la retenció de líquids, reestructuració cutània –eliminant la temuda "pell de taronja"- reaἀrmació del teixit i reducció del volum.

Avalada per estudis cientíἀcs de prestigiosos met-ges i universitats Italianes com la Universitat de Chiety, aquest equip està patentat a nivell mundial per poder treballar directament la cel·lulitis, els acu-mulaments adiposos, el múscul i l'edema i d'aquesta manera poder aconseguir uns resultats únics i es-pectaculars des de la primera sessió que ἀns al dia d'avui no s'han aconseguit amb equips similars.

ESPAI CLÍNIC
c/del Parc, 90 Mataró.
Tel. 93 741 29 16
www.espaiclinicmataro.com //Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.